Fujiko MasterMix

Fujiko MasterMix Koi foder når det skal være bedst

Fujiko MasterMix koifoder, er et foder der har højt indhold af protein, som fremmer vækst og kvalitet på fiskens skind. Foderet er let fordøjeligt, og derved bliver det meste af foderet optaget i fisken.

  • Giver stor tilvækst
  • Dybe Farver
  • Høj Skindkvalitet
  • Indeholder Rejer & Gammarus
  • Flydefoder
  • Anvendelig fra 14°C
2 kg. (leveres i 5 l. spand)
499 kr.
4 kg. (leveres i 10 l. spand)
895 kr.
10 kg. (leveres i 24 l. spand)
2.095 kr.
15 kg. (leveres i sæk)
2.395 kr.

Yderligere detaljer

Fujiko MasterMix vækst koifoder og farve foder med rejer
Fujiko MasterMix koifoder er beriget med et højt indhold af fordøjeligt protein, Spirulina, rejer og Gammarus som hjælper med at øge vækst, skind og sundhed af en koi. du får her den optimale sammensætning hvis du vil have premium, både i udstillings øjemed, og som juveler i din havedam.

Mindre forurening af vandet
Fujiko MasterMix koifoder, er fremstillet så det ikke opløsses så hurtigt i vandet. du minimerer derved at mængden af uspist foder der opløses, og forurener vandet unødigt og sætter dit filter på overarbejde, samt øger riskoen for en opblomstring af tråd og svævealger. Alt koifoder fra Fujiko, er lavet af kvalitets råvare. Foderet er udviklet i samarbejde med en af de førende inden for show koi i Danmark. Du får derved et foder der ikke er lavet tilfældigt, men udfra mage års erfaring og analyser, for at få den mest optimale sammensætning og optagelses evne.

OBS: På grund af blandingens indhold af rejer, gammarus osv. er det uegnet til foderautomater, brug i stedet Fujiko Dynamite eller Fujiko Ninja.

Ingredienser

Lt-fiskemel, hvede, fiskemeljuice, krill-mel, hvedekim, hvedegluten, lucerne, spirulina, majsstivelse, majsgluten, hvidløg, blæksprutte-mel, gammarus, rejer, fiskeolie, gær, monokalciumfosfat, astaxanthin (24 mg/kg), antioxidanter.

Analyse af koi foder indhold
Protein 47,4%
Fedt 7,5%
Fiber 2,0%
Aske 9,9%
Vand 7,0%
Phosphat 1,4%
Calcium 1.8%
astaxanthin (24 mg/kg)
Vitamin indhold
A / 25.000 IU/kg
D3 / 2.080 IU/kg
E / 240 mg/kg
C / 430 mg/kg
E1 / 75 mg/kg
E2 / 5.0 mg/kg
E4 / 5.0 mg/kg
E5 / 20 mg/kg
E6 / 80 mg/kg

Andre varianter i Fujiko serien